20 Temmuz 2010 Salı

Küçük Sırlar Dizi Müziği Şarkı Sözleri

Küçük Sırlar yeni fragmanda arka planda çalan Kal şarkısının sözlerini yazımızın devamından inceleyebilirsiniz.

Onların dünyasında masumiyet kaybedilen değil, kazanılan bir şeydi...

Teoman - Atiye Kal Parçası Şarkı Sözleri

:

Teoman:
Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde
Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle

Atiye:
Yeni doğmuş bir bebek
Yeni açmış bir çiçek gibi
Bir ömür var önünde
Yaşarım istediğim gibi..

Teoman:
Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan…
Atiye:
Biliyorum ben böyleyim..

Teoman:
Yeterki iste sakın korkma hayattan
Atiye:
Farkındayım seninleyim..

Kal kal kal hep yanımda kal..
Kal kal kal hep hayatta kal..

Tut elimi duy sesimi belki zor olacak içimi yakacak
Düşsen bile kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini……


Teoman:
Birgün herşey değişir
Anlamak zor gelir bazen
Birgün herkes değişir
Yenilmek zor gelir zaten

Atiye:
Benim hayallerim var
Benim bitmeyen umutlarım
Ama bazen yalnızım
Sessiz soğuk sokaklarda..

Teoman:
Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan…
Atiye:
Biliyorum ben böyleyim..

Teoman:
Yeterki iste sakın korkma hayattan
Atiye:
Farkındayım seninleyim..

Kal kal kal hep yanımda kal..
Kal kal kal hep hayatta kal..

Tut elimi duy sesimi belki zor olacak içimi yakacak
Düşsen bile kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini……

Ne kadar zor gelsede bazen..
Ağlamak gelsede içinden…
En karanlık günler bile…
Sakın korkma güneş doğsun içinde..
Kalllllllllllllllll….

Dizi Müziği Teoman - Atiye Kal

Küçük Sırlar dizisinin yeni tanıtım fragmanındaki etkileyici müziği yazımızın devamından dinleyebilirsiniz.

Teoman - Atiye Kal parçası

Birkan Sokullu ile Röportaj

İşte genç kızların sevgilisi

Birkan Sokullu

ile söyleşimiz...

* Modellikle başlayan kariyerini, oyunculukla devam ettiren isimler arasındasın... Birkan Sokullu için hangisi daha ağır basıyor?
- Modelliği en iyi şekilde yapmaya çalıştım ve işim olarak gördüm ama oyunculuk benim için bir yaşam biçimi haline geldi, o nedenle çok daha ağır basıyor...
* Profesyonel basketbol geçmişin de var...
- Evet... Çocukluğumda basketbolcu olmayı çok istedim ve o hayalimi gerçekleştirdim. Yaklaşık 12 yıl basket oynadım. Profesyonellikten sonra üniversiteye girdim fakat vakit ayıramadığım için 2 yıl sonra yüksek öğrenimi bıraktım. O zamanlardan aklımda kalan, çok fazla antrenman yapışımız, diyebilirim. (gülüyor)

EMİN ADIMLARLA
* Oyunculuğa geçişin nasıl oldu peki?
- 2003 yılında Best Model Of the Turkey'de 3.'lük aldıktan sonra Öner Evez ile çalışmaya başladım. Önce modellik ve fotomodellik yaptım.
Ardından Öner Bey ve asistanı Yakup Biçer'in oyunculuk yeteneğimi fark edip kamera karşısında başarılı olabileceğimi söylemeleri üzerine bu alana yöneldim...
* Ve ekranın tercih ettiği yüzlerden biri oldun... "Elif"ten sonra şimdi de "Küçük Kadınlar" dizisindesin... Nasıl gidiyor çekimler?

- Gayet iyi... Çok profesyonel ve işini iyi yapan bir ekibimiz var. Bu ekipte yer aldığım için çok mutluyum.
* Diziye sonradan dahil oldun. Bu durum zorladı mı seni? Ne de olsa oturmuş bir kadro vardı sen ekibe katıldığında...
- Hayır, hiç zorlanmadım... Herkesle çok iyi anlaştık. Bana çok yakın davrandıkları için sıkıntı yaşamadım.
* Aslında oyunculukta çok yenisin... Kendini geliştirmek için neler yapıyorsun?
- Oyunculuğa yeni başladığım dönemlerde Dolunay Soysert'den dersler aldım. Daha sonra konservetuvar sınavlarına girdim ve şu an Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü'nde eğitim görüyorum. Her fırsatta da kendimi geliştirmeye ve oyunculuğuma yeni bir şeyler katmaya çalışıyorum. Daha yolun çok başındayım... Kaderci bir insanımdır ama başarının yakalanmasında kaderden çok çalışmanın rol oynadığına inanırım.
Sizin için yapılan plan program ve strateji çok önemlidir. Bu konuda yardımlarından dolayı Öner Evez ve Yakup Biçer'e teşekkür borçluyum.

KENDİNİ ELEŞTİRİYOR
* Peki özeleştiri yaptığın oluyor mu?
- Kendimi eleştiriyorum tabii ki. Hatta çektiğimiz her sahneyi daha sonra izliyorum ve eksiklerim varsa düzeltmeye çalışıyorum.
* Sence Birkan Sokullu'nun oyunculuğu nasıl?
- Başladığı ilk günlere kıyasla ciddi gelişmeler kaydettiğini düşünüyorum. Bu alanda da, öğrenmenin sonu yok. Birkan da her çektiği sahne ile yeni bir şeyler öğreniyor. Şu an için; iyi bir öğrenci olduğunu söyleyebilirim. (gülüyor)
* Tepkiler nasıl?
- Çok olumlu... Takdir edilmek kendime olan inancımın artmasını ve işimi daha iyi yapma konusunda daha fazla çaba sarfetmemi sağlıyor.

HAYATIN KEYFİNİ ÇIKARIYOR
* Özel hayatında nasıl biridir Birkan?
- Sakin bir yapıya sahibim. Çok uç noktalarda yaşayan biri değilim. Her şeyi dengede tutmaya özen gösteririm. Ve mümkün olduğu kadar eğlenmeye ve hayatın keyfini çıkartmaya çalışırım... (gülüyor)
* Çekimler dışında neler yapıyorsun? Özel zevklerin, bilmediğimiz ilgi alanların var mı?
- Çekimler dışında, sevgilim, dostlarım ve ailemle zaman geçiriyorum. Kalan boş zamanlarımda da spor yapıyorum. Çok film izlerim, play station oynarım ve köpeğimle yürüyüşe çıkarım.

MODA
* Modayı takip eder misin?
- Çok fazla değil... Kıyafet tercihi yaparken benim için önemli olan giyeceğim şeyin moda olmasından çok bana yakışmasıdır.
* Ne tarz kıyafetleri tercih ediyorsun?
- Günlük hayatımda spor giyinirim. Kot, tişört, gömlek genel tercihimdir.
* En çok kullandığın renkler?
- Gri, siyah ve mavi.
* Takıntıların var mıdır?
- Saat takıntım var... (gülüyor) Hatta saat takmadan asla sokağa çıkmam...
* Alışverişle aran nasıl?
- Alışverişle aram iyidir. Ama o işe çok fazla vakit harcamayı sevmiyorum...

Saba'dan Sinem'e Şok Soru

Arda Turan’la yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmeyen Kobal'a canlı bağlantıda şok soru...

Geçen yıl Arda Turan ile aşk yaşadığı haberleri gündeme gelen Tümer, dizi çekiminde olduğunu belirten Kobal’a “Sinem nasıl iyi bakıyor musun benim eski sevgilime?” diye sordu ve uzun bir kahkaha attı. Bir an duraksayan Kobal, “Yönetmenim beni şu an acil çağırıyor. Çok teşekkürler, seni de çok öpüyorum” diyerek telefonu kapattı.

Tümer de “Sinem’in resmini bana benzettiler, adımı çıkarttılar ya Arda’yla... Bu arada ben de ‘Bana bak saçını başını yolarım çık göster kendini’ dedim. Birbirimizle öyle şakalaşıyorduk. Olacak şey değil yani, Arda canım ciğerim, çok iyi arkadaşım, çok sevdiğim bir insan... Çok beğendiğim bir çift, inşallah çok da mutlu olurlar” diye konuştu.

Küçük Sırlar 1. Bölüm Özet

Kanal D'de yepyeni bir dizi başlıyor...


Sahip oldukları paranın, dolayısıyla sahip oldukları gücün sınırı yok. Hikayenin ana temaları; masumiyet, büyümek, sırlar ve popüler olmak, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar.

Masumiyet bütün karakterlerin hayatlarının farklı yerlerinde işlense de aslında en çok dizinin başkahramanı Su’nun hikayesini şekillendiriyor. Su yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı. Diğerleri gibi ‘vampir’ olmamaya, ‘temiz’ kalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama o dünyanın dışında kalmak kolay değil. O dünyanın içinde durmak da. Ama hiçbiri, tam ortada durmak kadar zor değil.

Küçük Sırlar’da aşkın ve popülerliğin hayatın merkezi olduğu, sert olduğu kadar eğlenceli yönleriyle gençlerin; karanlık, karmaşık, sevgiyle olduğu kadar çaresizlik ve nefretle örülen ailelerinin hikayeleri anlatılıyor.

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Küçük Sırlar 1. Bölüm Fragmanı

Gossip Girl'ün yerli versiyonu Küçük Sırlar'ın tanıtım fragmanları Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizi ile ilgili tüm haberleri ve gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Yazının devamında 1. bölüm, tanıtım fragmanını izleyebilirsiniz.

Küçük Sırlar Tanıtım

Tims Production, son yılların en popüler dizilerinden biri olan Gossip Girl'ün yerli versiyonunu çekiyor. ( Küçük Sırlar ) Sosyetik ailelerin çocukları arasında ilişkileri konu alan Gossip Girl'ün oyuncuları Amerika'da bir anda zirveye oturdular. Ülkemizde Dedikoducu Kız adı ile anılan dizide Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen ve Ed Westwick gibi genç oyuncular rol alıyor.

Tims Production bu karakterlere uygun isimleri aramaya başladı. İlk olarak, Blake Lively‘in oynadığı Serena van der Woodsen karakteri için genç oyuncu Sinem Kobal ile anlaştı.

Tanıtım Fragmanı

Küçük Sırlar olarak yayınlanacak yerli Gossip Girl’in diğer rollerde kimlerin oynacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı şimdiden merak konusu oldu. İlk Show TV ile duyulan dizi sonradan Kanal D'de fragmanları dönünce izleyicilerin kafası karıştı.